Placeholder image

Placeholder image


Placeholder image

Hi, ik ben Jill. Anderen beschrijven me als empathisch, intuïtief, zacht en fijngevoelig.

Mijn interesse in medemensen, in natuur en in de natuur van mensen is er altijd geweest. Één van mijn lievelingsplekken op aarde is ... in een goed één-op-één-gesprek.

Ik wist al langer dat ik 'later' therapeute - en eigenlijk vooral gesprekspartner en medemens - wilde worden en zijn. Het volgen van de studie Persoonlijkheidscoach, die als basis de vier elementen Water, Vuur, Lucht en Aarde ziet, was voor mij dan ook een perfecte combinatie. Deze typologie vormt een vruchtbare bodem om naar mensen, persoonlijkheid en gedrag te kijken. Mijn studie Integratieve Psychotherapie aan de Educatieve Academie voedt diep en breed de basis voor mijn therapiepraktijk. Verschillende therapeutische stromingen worden er in interactie gebracht: gesprekstherapie, gedragscognitieve en systemische elementen, een contextuele benadering, transpersoonlijke, spirituele en existentiële dimensies, lichaamsgericht, energetisch en creatief werk, ... een erg rijke bodem. Verder hou ik van rituelen, van ze mee-maken, van er in-zijn, groot en klein. Ik schrijf graag, woon met veel genegenheid in mijn tiny house en werk daarnaast zowel met jongeren als volwassen in mijn deeltijdse job als jobcoach en loopbaanbegeleidster (lees ook: gesprekspartner en medemens).

Kijken we samen naar wat in jou leeft? We zoeken en vinden telkens welke therapie een antwoord of een impuls kan bieden op jouw uitdaging.

Heb je een wens naar begrijpen, naar betekenisgeving? Wil je je gevoel waarnemen en exploreren? Heb je behoefte aan actie, aan stappen zetten? In therapie brengen we je proces in beweging.

Of heb je in het bijzonder vragen rond je loopbaan, werk, (her)oriëntering, identiteit, zingeving? Wat dan ook: Welkom!

Praktijkplek: Halen.


"Chante de là où tu es, tu sais pas vers où tu vas passer après alors chante de là oú tu es"
- Lior Shoov -