De beste plek om in je natuur te komen en te zijn, is … er midden in.
Daarom kiest De Puzzel voor een unieke samenwerking met Jill, op een bijzondere plek te Halen: LandGoed. Landen, aarden, tot jezelf komen, jezelf (terug)vinden, … zo belangrijk om het goed te doen. Wij wensen je het dan ook toe om goed te landen, zodat je kan en mag groeien. Landen… met beide voeten op de grond… dus helemaal niets zweverigs, wel iets verfrissends, iets wat jou leert kijken vanuit een ander perspectief.

In dit doel wil Jill je hulp en steun bieden. Ze werkt - op die mooie plek midden in ’t groen -vanuit haar studie psychotherapie en vanuit de 4 elementen die ze als grond voor haar werk en leven ziet: aarde, lucht, water en vuur. Thema’s zoals zelfvertrouwen, zelfbeeld, identiteit, burn-out en angsten worden samen met jou in het licht van deze insteken bekeken. Op die manier wordt er op een andere manier taal gegeven aan je eigenheid en ontvang je een kans tot balans omwille van brede en diepe inzichten.

De therapiesessies kunnen er buiten doorgaan in het veld, of binnen in één van de gezellige kleine ruimten.


Balansgoed en LandGoed! in je natuur, welkom!“We zijn zo graag in de vrije natuur, omdat deze geen mening over ons heeft.”
– Friedrich Nietzsche -