Placeholder image

Placeholder image

Ik ben Steffie Vanhoudt (°1994), klinisch psychologe van opleiding (erkend bij de psychologencommissie: erkenningsnummer 942119410).
Naast mijn werk in de groepspraktijk ben ik ook werkzaam als psychologe in het OPZC Rekem. Hier werk ik met (jong) volwassen met een persoonlijkheidsproblematiek, al dan niet samengaand met een verslavingsproblematiek.
Mijn kennis en ervaring vanuit het OPZC trek ik graag door naar de groepspraktijk. Daarnaast zorgt mijn jeugdig enthousiasme ervoor dat ik me steeds bijschool in bepaalde thema’s zoals verslaving, rouw, motiverende gesprekvoering, enzovoort.

Heb jij het gevoel dat je steeds in hetzelfde patroon valt? Dat je een nieuwe manier zoekt om met problemen om te gaan? Dat je je eigen grens moeilijk kan aangeven? Dat je moeilijkheden ondervindt met het doorlopen van de verschillende levensfases?,… Dan ga ik graag samen met jou aan de slag. Hierin hecht ik veel waarde aan een warme therapeutische relatie en het volgen van je eigen tempo. Daarin staan jouw noden en behoeftes centraal. Samen gaan we op zoek naar een doel dat jij graag wil bereiken.“The purpose of life is to believe,to hope, and to strive”
- Indira Ghandi -