Placeholder image

Tijdens relatie- en/of gezinssessies vindt een professionele begeleiding en ondersteuning plaats van jou, je partner en/of je gezin.

Vanuit onze ervaringen in het werkveld met jongeren en volwassenen met psychosociale (relatie)problemen, geloven we sterk in het concept van 'samen op weg gaan'... Want samen staan we sterk! Maar wat als  'samen' ver zoek is? Op zulke momenten is het niet fijn om aan te modderen, 'wel te zien hoe het verder gaat' of er gewoonweg niet over te kunnen praten met je partner/ouder/kind/collega/.... Dit hoeft ook niet langer. Wij gaan samen met jullie de dialoog aan. Er wordt samen gezocht naar hoe er weer met elkaar in communicatie kan worden getreden. Als relatietherapeut stellen we ons hierbij 'meerzijdig partijdig' op; wij zijn m.a.w. betrokken op beide partijen om de verbinding te kunnen herstellen.

Voor mensen die niet mobiel zijn (zoals ouderen, mensen met een ziekte of handicap, …), voorzien wij in huisbezoeken. Je vraagt deze best aan bij het eerste contact.

Op jullie vraag of op ons voorstel kunnen relatie- en/of gezinssessies gecombineerd worden met individuele sessies en/of specifieke therapieën.“We kiezen vaak liever bekende ellende, dan onbekend geluk.” – Anne Van Weeghel -.